søndag 19. desember 2010

SAK: Mobiltelefondekning i området ved Florida / Nygårdsgaten

Telenor Mobil AS
Avd Bergen
Ytrebygdsveien 215
5258 Blomsterdalen
Bergen 19. desember 2010

SAK: Mobiltelefondekning i området ved Florida / Nygårdsgaten

Beboer på Nygård, Stein Sivertsen, har i to år arbeidet opp mot Telenor Mobil med å få god mobiltelefondekning i området ved Florida/Nygårdsgaten generelt og i Nygårdsgaten 89 spesielt.

Han kontaktet i august -08 nærmeste Telekiosk, og fikk etter hvert kontakt med prosjektleder Arne-Johan Huseby, som kom til Bergen, der de to i november -08 hadde et møte i lokalene til stiftelsen Amalie Skrams Hus i Nygårdsgaten 89. Stiftelsen har om lag 170 medlemmer, og lokalene har så godt som ingen Telenor Mobil-dekning.

Huseby fortalte at dekningen er generelt dårlig i hele strøket, og at det er mange hus her som mangler dekning. Han prøvde å få sette opp antenne på taket av denne bygningen, men det var forgjeves, angivelig fordi NetCom har antenne på dette taket, og Universitet i Bergen, som leier de fire øverste etasjene i bygget, har en samarbeidsavtale med NetCom.

I svar til Sivertsen fra Telenor 26. april 2010, opplyste Telenor om at de dessverre ikke har godkjente planer som dekker dette området. imidlertid videreformidlet kundeansvarlig Ivar V. Christensen henvendelsen til dekningsansvarlige for kommunen. De vil ta saken med i sine vurderinger om fremtidig dekningsutvidelse som kan dekke området.

Status pr. 5.10 er så vidt vi vet at Telenor har fått avslag på søknaden om å få sette opp antenne på Sats-bygget.

Kan Nygård Velforening bli informert om videre framdrift i saken?



Med vennlig hilsen


Nygård velforening
Steinar Bjørseth, Leder
Ture Nermannsvei 125
5143 Fyllingsdalen
Telefon: 95760558

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar